Hemomax uputstvo za upotrebu

Hemomax uputstvo za upotrebu

Odabirom Hemomax za liječenje hemoroida, svako ima priliku da se zauvijek riješi bolesti. Proizvod ima višenamjenski učinak, liječi bolesti, jača zidove krvnih žila, blagotvorno djeluje na vene nogu. Nakon liječenja lijekom, bolne formacije u rektumu će nestati, a stolica će postati redovita. Da biste postigli sve ove pozitivne efekte, čaj se mora konzumirati prema uputstvu.

Hemomax čaj je važno uzimati prema uputstvu: jednu kašičicu čaja dodati u 200 ml vrele vode, poklopiti i ostaviti da odstoji 5-10 minuta. Uzimati 3-4 puta dnevno u zavisnosti od toka bolesti. Najkraći vremenski interval između pojedinačnih kurseva je 1 mesec, preporučuje se da se kurs ponovi 3 puta.

Ovo je lijek opće namjene koji se preporučuje za redovnu upotrebu. Nemojte smanjivati ​​dozu ili preskakati dane. U slučaju nedovoljnog efekta, potrebno je produžiti primjenu lijeka. Da bi se održalo normalno funkcioniranje karličnih organa i rektuma, potrebno je periodično ponavljati tijek liječenja.

Ako se postavi dijagnoza kroničnih hemoroida, trajanje liječenja ovisi o stanju pacijenta. Ako je problem sa abnormalnim pritiskom, Hemomax treba uzimati redovno, kao opšti tonik.

Upute za upotrebu Hemomax podsjećaju na individualni učinak lijeka. To znači da se oporavak može odvijati u različito vrijeme za svakog pacijenta.

Efikasno uklanjanje hemoroida u 1 kursu!

Kupujete Hemomax za 55 KM

Stara cena 110 KM
55 KM
Podijelite prijateljima
Hemomax